< Terug

Creative director

Ben je op zoek naar iemand die doelstellingen en behoeften van klanten analyseert en vertaalt naar creatieve concepten? Een creative director of art director is verantwoordelijk voor design en interactie van online concepten, vertaling van de online huisstijl en weet de perfecte mix te creëren tussen creativiteit en commercialiteit. Freelancefirm neemt de zoektocht naar de beste creative director voor je uit handen.

Freelance creative director op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance creative director die precies weet wat je nodig hebt. Of dat nou het vertalen van de strategie naar een passend concept is, of zorg dragen voor het hele design-, copy- en front-endtraject. Al onze freelance creative directors hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Zelfstandig ontwikkelen van complete concepten, user interface designs, landingspagina’s, apps, tools en social media;
  • Bewaken en testen van user experience en begeleiden van usabilityonderzoeken;
  • Aansturen van visual designers en copywriters;
  • Ervaring met Adobe CS, Sketch en InVision;
  • Sterk in conceptueel denken.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Functieprofiel freelance creative director

Het complete functieprofiel van een creative director met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.