< Terug

Creative director

Een freelance creative director via freelancefirm. Neem met minder geen genoegen.

Je zoekt niet zomaar een creative director. Je wilt een creative director die jouw doelgroep in extase brengt. Met een online concept dat klopt van top tot teen. Website, portal, app, mobiel en social, je wilt een visueel meesterwerk om de vingers bij af te likken. Als je voor Rembrandt gaat én betaalbaar, bel dan met freelancefirm voor een freelance creative director.

Vacature ingevuld met freelance creative director

Het internet staat vol met prachtige portfolio’s. Maar als je een freelance creative director wilt die precies bij je past, een zwaargewicht, zoek dan niet totdat je een ons weegt. Freelancefirm zorgt voor de klik en schotelt je direct de juiste freelance creative director voor. Neem contact op voor een freelance creative director.

Een freelance creative director in jouw straat

Er zijn duizenden manieren om jouw boodschap visueel over te brengen. De ene freelance creative director is goed in strakke designs met nauwelijks tekst. De andere is een kei in het bedenken van flitsende, dynamische uitingen. Met of zonder copywriter. Freelancefirm levert een freelance creative director die out of the box denkt, maar altijd binnen jouw straatje, of liever: het straatje van jouw doelgroep!

Freelance art director netwerk

Je maakt een freelance creative director verantwoordelijk voor de look and feel van jouw online visitekaart. Belangrijke beslissing. Maak het jezelf gemakkelijk. Freelancefirm kent de freelance creative director die jouw doelgroep gaat vangen. Die de juiste beslissingen neemt over te gebruiken visuele elementen en artistieke stijl. Waarom zo overtuigd? Ruim tien jaar ervaring. En een netwerk van freelance creative directors waar de meeste agenten voor online niet eens van durven dromen.

Creatief team

Wie denkt creative director, denkt copywriter. Maar ook webdesigner, dtp-er, online conceptontwikkelaar. Een freelance creative director is een zelfstandige, terwijl hij een heel designteam aanstuurt. Welke discipline je ook nodig hebt, freelancefirm levert het juiste specialisme, individueel of als projectteam. Neem contact op voor meer uitleg.

Als fullservice online marketingbureau staan we altijd klaar voor onze klanten. Bij grote drukte en spoedklussen doen we graag een beroep op Freelancefirm. Voor zowel design als productie en alles er tussenin. En dat doen de freelancers tot onze grote tevredenheid: snel en secuur.

Mirjam Paardekooper – New Business manager RapidSugar

Instappen en wegwezen met een freelance art director

Oh ja, administratie, contracten, Modelovereenkomsten, etc. Hier moeten we het ook over hebben. Heel kort, want alle formaliteiten zijn al op de rails gezet. Sterker nog, je hoeft alleen maar in de trein te stappen en je bent onderweg met jouw freelance art director. Ja, het is echt zo gemakkelijk als het klinkt. Neem contact op met freelancefirm.