< Terug

Creative director

Ben je op zoek naar iemand die doelstellingen en behoeften van klanten analyseert en vertaalt naar creatieve concepten? Een creative director of art director is verantwoordelijk voor design en interactie van online concepten, vertaling van de online huisstijl en weet de perfecte mix te creëren tussen creativiteit en commercialiteit. Freelancefirm neemt de zoektocht naar de beste creative director voor je uit handen.

Freelance creative director op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance creative director die precies weet wat je nodig hebt. Of dat nou het vertalen van de strategie naar een passend concept is, of zorg dragen voor het hele design-, copy- en front-endtraject. Al onze freelance creative directors hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Zelfstandig ontwikkelen van complete concepten, user interface designs, landingspagina’s, apps, tools en social media;
  • Bewaken en testen van user experience en begeleiden van usabilityonderzoeken;
  • Aansturen van visual designers en copywriters;
  • Ervaring met Adobe CS, Sketch en InVision;
  • Sterk in conceptueel denken.

Als fullservice online marketingbureau staan we altijd klaar voor onze klanten. Bij grote drukte en spoedklussen doen we graag een beroep op Freelancefirm. Voor zowel design als productie en alles er tussenin. En dat doen de freelancers tot onze grote tevredenheid: snel en secuur.

Mirjam Paardekooper – New Business manager RapidSugar

Functieprofiel freelance creative director

Het complete functieprofiel van een creative director met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.