< Terug

E-mailmarketeer

Zoek je iemand die gestructureerde strategieën opzet, uitvoert, rapporteert en optimaliseert? Een e-mailmarketeer, crm-marketeer of online mediaspecialist bedenkt creatieve campagnes en werkt continue aan verbeteringen. Freelancefirm neemt de zoektocht naar de beste e-mailmarketeer voor je uit handen.

Freelance e-mailmarketeer op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance e-mailmarketeer die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou klantprofielen analyseren en behavioural targeting is, of het uitvoeren van A/B testen. Al onze freelance e-mailmarketeers hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Opzetten en uitvoeren van e-mailcampagnes en mediatrajecten;
  • Ervaring met e-mailmarketing en big data in complexe omgevingen;
  • Opmaken en optimaliseren van e-mailtemplates;
  • Nieuwsbrieven en rapportages opstellen.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance e-mailmarketeer

Het complete functieprofiel van een e-mailmarketeer met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.