< Terug

Online marketeer

Ben je op zoek naar iemand die online strategieën ontwikkelt, maar ook weet hoe hij of zij deze uitvoert? Een online marketeer werkt online concepten en campagnes uit, zodat online bezoek wordt gestimuleerd en conversie-optimalisatie. Freelancefirm neemt de zoektocht naar de beste online marketeer voor je uit handen.

Freelance online marketeer op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance online marketeer die precies weet wat je nodig hebt. Of dat nou het opzetten van een roadmap voor contentmarketing en social media is, of volledige socialmediacampagnes. Al onze freelance online marketeers hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Analyseren van online klantgedrag en resultaten vertalen naar concrete verbetervoorstellen;
  • Realiseren van keywordanalyses, linkbuilding en SEO-optimalisatie;
  • E-mailmarketingcampagnes opzetten en affiliateprogramma’s monitoren;
  • Efficiëntie van online kanalen beoordelen.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance online marketeer

Het complete functieprofiel van een online marketeer met taken en functie-eisen vind je hier.

Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.