< Terug

Strategisch adviseur

Een strategisch adviseur kent de ins en outs van het online bedrijfsleven en is niet meer weg te denken uit de intermediaire bedrijfstak. Bij freelancefirm vind je gegarandeerd de juiste online strateeg die graag jouw team komt versterken. Dankzij onze ruime ervaring en kennis kunnen wij de beste kandidaten aan jouw functie koppelen. Het vinden van een strategisch adviseur is dan nog maar een koud kunstje. Zonder alle moeite van het maken van een vacaturetekst, afnemen van sollicitatiegesprekken en het uitkiezen van een geschikte kandidaat. Dat doet freelancefirm voor je. Onze specialist staat voor je klaar om de juiste freelancer, tegen concurrerende tarieven, aan je voor te stellen.

De expertise van onze kandidaten

Een strategisch adviseur moet voldoen aan veel uiteenlopende competenties om zijn of haar taken goed uit te voeren. Daarom willen wij graag eerst kennis maken met een kandidaat. Tijdens een kennismakingsgesprek spreken wij over voorgaande werkervaring en de kwalificaties van de freelancer. Op basis daarvan kunnen wij de expertise van onze online strateeg vaststellen. Zodra zij voldoen aan de volgende eisen, kunnen wij de beste strategische adviseur aan je voorstellen.

  • Brede kennis in het intermediaire vakgebied
  • Sterk analytisch en adviserend vermogen
  • Is resultaatgericht en zoekt de beste oplossingen

Daarnaast is het belangrijk dat de strategisch adviseur beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Zodat hij of zij problemen kan vertalen naar oplossingen en deze op een overtuigende manier weet over te brengen.

Een strategisch adviseur op maat

Dankzij onze ruime ervaring en grote kandidatenbestand zorgen wij ervoor dat wij alleen de beste online strateeg aan jouw opdracht koppelen. Wij weten precies wat onze kandidaten voor jouw bedrijf kunnen betekenen en bieden alleen de beste van de beste aan. Zo ben je altijd verzekerd van een goede toevoeging aan jouw team. Zoek je naast een strategisch adviseur ook andere vakmensen uit andere online expertises? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Freelancefirm consistently sends us the right people we needed.

Brent Vicknair - Wegener

Maak kennis met onze freelancer

Geïnteresseerd in één van onze strategische adviseurs? Onze specialist staat voor je klaar om een geschikte kandidaat aan je voor te stellen. Neem vandaag nog contact op met freelancefirm.