< Terug

Online strateeg

Zoek je iemand die mede jouw toekomstvisie bepaalt en deze vertaalt naar een strategie voor online concepten, e-commerce en social media? Een online strateeg werkt zonder moeite in multidisciplinaire teams aan vernieuwende oplossingen. Freelancefirm neemt de zoektocht naar de beste online strateeg voor je uit handen.

Freelance online strateeg op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance online strateeg die precies weet wat je nodig hebt. Of het nu gaat om het leiden van brainstormsessies, of het geven van presentaties. Al onze freelance online strategen hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Analyseren van marktontwikkelingen, digitale trends en klanttevredenheid;
  • Omzetten van plannen in een roadmap voor projecten;
  • Ervaring met digitale strategieontwikkeling en digitale veranderingsprocessen.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance online strateeg

Het complete functieprofiel van een online strateeg met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.