< Terug

Social media expert

Freelancefirm pikt voor jou de ware social media expert uit al die hobbyisten.

Heb je al een Twitter oproep geplaatst voor een social media expert? Facebook of LinkedIn ingezet? Laat je niet onnodig overladen met reacties en promoties van hobbyisten die zichzelf specialist durven te noemen. Freelancefirm heeft voor jou het kaf al van het koren gescheiden. Neem contact op met freelancefirm.

Vind ik leuk

Zodra wij iemand aan je voorstellen, kun je hem natuurlijk direct online uitchecken via LinkedIn, Twitter of Facebook. En voor je het weet, klik je op ‘Vind ik leuk’. Maar voordat het zover is, gebruik eerst even deze sociale tool: de telefoon. Bel ons voor de snelle levering van een social media expert of gewoon voor vrijblijvend advies.

Social media expert uit duizenden

Mogelijk ben je een freelance social media expert van freelancefirm al eerder via een social mediakanaal tegengekomen. Zij is er een uit duizenden. Wij kennen elke social media expert uit ons netwerk persoonlijk en weten wie zo goed is als hij beweert. Neem geen risico, voor een social media expert met de nadruk op expert, neem je contact op met freelancefirm.

Social media expert voorbij zelfpromotie

Je wilt iemand inhuren die niet alleen aan uitstekende zelfpromotie doet, maar jouw organisatie gaat promoten via de inzet van sociale media. Waar ligt bij jou de nadruk? Real-time PR? Een slimme blogstrategie? Online marketing, sociale netwerken of een social mediatraining voor jouw medewerkers? Wie je ook zoekt, freelancefirm kent de freelancer die de inzet van sociale media voor jou weet te vertalen naar zakelijk succes.

Social media expert is online specialist

Grote kans dat je ná de inzet van onze freelance social media expert, vacatures gaat invullen via de inzet van sociale mediakanalen. Terwijl freelance online specialisten, van interaction designers tot business analisten, van copywriters tot accountmanagers, altijd snel en voordelig blijven werken via freelancefirm. Zelfs een heel team van online professionals kunnen wij voor je regelen.

Omdat the valley op dit moment hard groeit hebben wij regelmatig mensen nodig. Freelancefirm heeft altijd veel kandidaten voor ons om uit te kiezen.

Renske Oele - the valley

Social media expert natuurlijk via de freelance expert

De juiste freelancers koppelen aan organisaties die online actief (willen) zijn is onze specialiteit. Als je een social media expert inhuurt via freelancefirm, zijn niet alleen het contact en de afspraken goed geregeld, ook administratief is alles verzorgd. Laat ook dit aan de expert over. Wij zijn je graag van dienst.

Functieprofiel social media expert

Het complete functieprofiel van een social media expert met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.