< Terug

Freelance UX copywriter

Ben je op zoek naar een schrijver die converterende teksten uit zijn mouw schudt? Een UX copywriter schrijft microcopy die de bezoekers van jouw website overtuigt. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance UX copywriter.

Freelance UX copywriter op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance UX copywriter die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou een A/B-test is, of het verbeteren van de gebruikerservaring. Al onze freelance UX copywriters hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Analyseren en interpreteren van statistieken;
  • Ervaring met werken in een scrumteam;
  • Schrijven, testen en analyseren van shortcopy.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Functieprofiel freelance UX copywriter

Het complete functieprofiel van een UX copywriter met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.