Over ons

Over ons

Actueel:
Om de online resultaten van jouw team en organisatie te optimaliseren kun je een beroep doen op ons grote en veelzijdige netwerk van interim digital experts. Voor korte werkzaamheden of langere inhuur en een extra boost aan kennis, kunde en capaciteit. De specialisten van Freelancefirm zijn gewend om (op afstand) samen te werken met het bestaande team.

Er is bij bedrijven steeds meer behoefte aan specialistische online kennis en flexibele inzetbaarheid van arbeidskrachten. Daarom hebben wij in 2006 Freelancefirm opgericht. Wij hebben een passie voor online media en halen ons werkplezier uit een succesvolle samenwerking tussen de freelancers en professionals in ons netwerk en onze opdrachtgevers. In onze rol als bemiddelaar vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Want de juiste klik, het meedenken en de oprechte aandacht maakt vaak net het verschil.

Consultants

Roberto Decock

Ik loop al weer 23 jaar mee in de wereld van recruitment en tijdelijke inhuur van specialisten en nog steeds heb ik plezier als de freelancer en opdrachtgever helemaal happy met elkaar zijn.
Mensen in mijn omgeving omschrijven me als hulpvaardig, nieuwsgierig, creatief, humoristisch en veelzijdig en die eigenschappen komen in mijn werk goed van pas. Naast online kun je me natuurlijk ook in het echt ontmoeten.

Recruiter/Consultant

Bij Freelancefirm krijgen we steeds meer opdrachten binnen en daarom kun jij nu als Consultant/Recruiter ons en het nog steeds groeiende netwerk gaan helpen om te bemiddelen in functies zoals UX en visual designers, developers, copywriters, product owners etc. Zo leer je alle fijne kneepjes van het recruitment vak en bouw je een schat aan online kennis op. We onderscheiden ons door een informele benadering en snappen waar het om gaat.

Onze locatie

Bezoekadres
Freelancefirm bv
Antonian
Spaklerweg 50-52
1114 AE Amsterdam

KvK: 34239602
Bank: NL84ABNA0459602314
BTW: NL815199879B01